שבוע שמביא איתו את הצמידות בין ונוס ליופיטר. זו צמידות שבד"כ מביאה איתה גל של אופטימיות, תחושה שהכול אפשרי, כוונות טובות והגזמות שלא יתוארו.

הצמידות מדויקת ביום שלישי, אבל כשהיא משתחררת לקראת סוף השבוע השקל מתכווץ, הכוונות הטובות מתפוגגות לאיטן, ואנחנו נשארים עם תחושה של בלון שיוצא ממנו האוויר.

במקביל לזה, מרקורי מתחיל להאט לקראת הנסיגה שתתחיל בעוד שבועיים. השבוע לא נרגיש את זה, אבל קחו בחשבון שזו תהיה נסיגה ארוכה וקשה מהרגיל, עם מרקורי איטי מאוד. אני ארחיב על זה בהמשך.

השבוע מגביר את הכאוס, את התחושה שאין על מי לסמוך ויחד איתו גם את הדיון הבלתי פוסק בין מה היא אמת, מה הן עובדות ואיך בעולם החדש הזה הן פחות רלוונטיות. היתרון של השבוע ושל התקופה הוא שרובנו כבר לא מאמינים למה שמספרים לנו, והמגמה הזו רק תתרחב עוד ועוד בשבועות הקרובים ותשנה את מערכות היחסים שלנו.

נתחיל במרקורי ומה מחכה לנו. מרקורי מתחיל את הנסיגה ב-29.6.26 במזל סרטן. באותם ימים מרס יהיה צמוד לאוראנוס והסיכוי לשיבושים בטיסות הוא גבוה מאוד. בכל העולם וכמובן שגם אצלנו. יש סיכוי להתלקחות אזורית נוספת. למי ששכח אני מזכירה שהמערכה מול איראן היתה בזמן נסיגת מרקורי הקודמת.

גם אם יש התלקחות היא תהיה יחסית מהירה כי כבר באמצע יולי מגיע שיפור משמעותי במלחמות מבחוץ, כזה שנותן לנו יותר כוח להתמודד עם המלחמות הפנימיות.

נחזור לשבוע הקרוב. השמש במזל תאומים, מתרחקת מהזווית עם שבתאי ובלי זוויות משמעותיות נוספות היא קצת הולכת לאיבוד. השמש מייצגת את המנהיגות שהשבוע מתערערת עוד יותר. מבחינתכם השמש מייצגת את הרצון וזה שבוע שבו יהיה קשה במיוחד לדעת מה אתם רוצים, יהיה גם לא פשוט לגייס כוח רצון להתמודד עם כל מה שאתם לא רוצים, אבל חייבים.

ונוס פוגשת את יופיטר השבוע וזו צמידות מבורכת כי היא מביאה לגל של אופטימיות. זו גם צמידות שמביאה להגזמה.

השילוב של השמש שהולכת קצת לאיבוד וגל הכדורגל שמגיע מביא לתחושה של חופש קיץ כבר השבוע.

בין לבין, מרקורי במזל סרטן נותן השבוע את הטון. והטון הוא טון ילדותי, מתפנק ונוסטלגי, כזה שמחפש ביטחון רגשי, לוקח דברים ללב, ומעדיף להתבצר בתוך המוכר והידוע במקום להיחשף למה שמערער אותו.

זה מרקורי שזוכר הכול, ולא מוכן לשחרר את העבר גם כשהוא כבר לא רלוונטי להווה. אותו מרקורי מתחיל את השבוע עם זווית אתגרית לשבתאי. זו התנגשות בין זיכרון למציאות, בין רגש לאחריות ובין הסיפור שאנחנו מספרים לעצמנו לבין מה שכבר אי אפשר להתעלם ממנו. הנושא הזה יוביל את החדשות השבוע, אבל הרבה יותר חשוב הוא איך הוא משפיע עליכם באופן אישי.

נסיגת מרקורי הקרובה תדבר במידה רבה על הנושא של זכרון. הזיכרון הוא המטען הרגשי שלנו ובתקופה הזו שבה יש מתקפות תקשורתיות מתוזמרות ומאורגנות בלתי פוסקות, כל שנותר לנו הוא מצפן פנימי, מאוד אישי שמראה לנו את האמת, גם אם היא אמת שמתווכחים עליה בלי סוף.

מרקורי בסרטן מציף את הזכרונות. אנחנו לא מגיבים למה שקורה, אנחנו מגיבים לזכרון שלנו שמגיב למה שקורה.  השבוע תגלו עד כמה כולנו חווים את המציאות בעיניים אחרות, ועם כל הקושי שבראייה השונה, אנחנו מתקרבים לנסיגה שבסיומה יהיה קל יותר להכיל את המורכבות. בינתיים, כמו בכל השבועות האחרונים אנחנו מוצפים בעודף מידע, עודף גרסאות, עודף פרשנויות ועודף רעש.

כבר השבוע הוויכוחים האלה עולים שלב והם ימשכו עמוק לתוך הקיץ. בין לבין נסיגת מרקורי במזל סרטן בזמנים של אוראנוס בתאומים גורמת לכולנו לחשוב על מעבר דירה. למי שעדיין לא החליט אני ממליצה לחכות לאמצע יולי שאז יהיה לכם יותר ברור איפה מתאים יותר ואיפה לא.

אותו מרקורי מתקרב לזווית חיובית עם מרס בשור וזה שילוב שעוזר להגיע להסכמים, עוזר למשוך זמן. זה שילוב שבו לא משכנעים אף אחד, לא זזים מהעמדה שלנו ומגלים שעדיין אפשר להמשיך ולדבר. לפעמים כי אין ברירה, לפעמים כי משתלם, ובעיקר כי מעדיפים שלא לשבור את הכלים. החלק היותר חשוב של הזווית הזו היא שמרס מעדיף לדבר, לצעוק, להתעקש, אבל לא משתלם לו להילחם.

בעוד שבועיים, ביחד עם תחילת נסיגת מרקורי, יופיטר יעבור למזל אריה. שנים של יופיטר באריה הן שנים שבהן יש יותר מקום ליצירתיות, תשוקה ושמחת חיים.  בהמשך לכל מה שתיארתי למעלה יופיטר באריה עוזר לנו לפתח ביטחון עצמי, יוזמה שמונעת מבפנים ולא מהכרח חיצוני אצל חלקנו גם קצת בגרות. יופיטר באריה מנפח את האגו, מייצר בלי סוף דרמות (רובן על ריק) ודורש תשומת לב ומחיאות כפיים ונעלב כשאלו לא מגיעות. זו שנה שבה המפתח הוא היכולת לשמור על מיקוד במה שחשוב לכם ואז תוכלו להגיע להישגים יפים בתחום.

בתקופה שכזו של רשתות חברתיות, תשומת לב היא מצרך מבוקש. נסו לראות מה אתם מוכנים לעשות בשביל לקבל אותה, נסו לראות מה אחרים עושים כדי לקבל אותה מכם. זה לא זמן להחלטות, זה זמן להסכים לראות קצת יותר בבירור.

למי שפספס, בתחזית של שבוע שעבר דיברתי על התקופה הקרובה, שנה שבה כל הפלנטות וציר הדרקונים יהיו במזלות אש ואוויר. זו תקופה של שינויים מהירים, המצאות ופיתוחים טכנולוגיים שמשנים את החיים עוד יותר וגם כזו שבה הנאמנות השבטית מתערערת ולא נלקחת כמובן מאליו. זו שנה שבה יוזמה אישית, יכולת אישית, וגם אחריות אישית יכולים לקחת אתכן רחוק מאוד. זו שנה שבה התקרבננות מפסיקה להשתלם.

הורוסקופ שבועי

מזל טלה: שבוע של נחישות, של הרבה משאים ומתנים, של עבודה בלתי פוסקת אבל יש תחושה של התקדמות שמגיעה עם זה. שבוע טוב לשיחות שדחיתם עד עכשיו.

מזל שור: שבוע שמתחיל עם גל של אופטימיות ומסתיים בתחושה מוזרה של ריקנות ושל ירידה במוטיבציה. שבוע עם דגש על נושאי בית ומשפחה.

מזל תאומים: שבוע שבו אתם קצת הולכים לאיבוד. ימי ההולדת נחגגים ואתם רוצים להתמקד בכוונות לשנה הקרובה ולא מצליחים. שבוע שמביא איתו לא מעט ויכוחים על מה כן או לא היה ותחושה של הצפה ושל יותר מדי רעש.

למי שחוגג יום הולדת השבוע צפויה שנה של פיזור בין הרבה אפשרויות שונות. שנה עם דגש על בית ומשפחה שיכולה לכלול מעברים.

מזל סרטן: המיקוד האנרגטי נמצא במזל שלכם ונותן לכם דחיפה נהדרת. בין לבין רבים מכם מעיזים לדבר יותר, לדרוש יותר ומוכנים גם לעמוד על שלכם יותר מבד"כ. שבוע שבו מקשיבים לכם, ולא נורא אם לא מסכימים אתכם.

מזל אריה: שבוע שבו אתם קצת הולכים לאיבוד, המטרות שלכם נהיות פחות ברורות, אתם רגישים ורגשיים יותר מהרגיל ומעדיפים לשחרר קצת שליטה כדי לתת לעצמכם קצת יותר חופש תנועה.

מזל בתולה: שבוע שבו אתם חוזרים לאותם ויכוחים שתמיד היו, רק שהפעם אתם משתפרים בטיעונים שלכם. שבוע שבו קשה לכם עם כל הרעש שסביבכם ואתם מנסים למצוא דרכים לסנן את עודף המידע.

מזל מאזניים: שבוע שמתחיל עם תנופה, עם אופטימיות ועם תחושה של הכול אפשרי. מיום רביעי האוויר יוצא, ואתם נשארים עם תחושה של ריקנות לא מוסברת.

מזל עקרב: שבוע שבו אתם חוזרים לדבר, להתווכח, ולהתמודד עם חוסר הסכמה, בלי לשבור את היחסים. שבוע של נחישות, עבודה קשה ושחורה אבל כזו שמתגמלת.

מזל קשת: שבוע שמתחיל עם תחושה של היי, שהכול אפשרי, שאתם יכולים להגזים ושיהיה בסדר. מיום רביעי אתם מתאפסים קצת, נהיים יותר יעילים, יותר מחוברים למציאות ופחות עסוקים במה שרציתם שיקרה.

מזל גדי: שבוע שמביא איתו ויכוחים ואז עוד כמה ויכוחים. בין לבין אתם כבר מתרגשים פחות, לא מתעקשים שיסכימו אתכם, אלא מתעקשים על העשייה או התוצאה ובזה יש לכם יתרון.

מזל דלי: שבוע שבו גם אתם הולכים קצת לאיבוד, בתוך העובדות שמתבלבלות עם הרגש, אתם פחות סומכים על הזכרון שלכם וגם לא סומכים על מה שאומרים לכם ונשארים עם המון שאלות פתוחות.

מזל דגים: שבוע שמתחיל עם תחושה נהדרת, כזו שבה אתם מרשים לעצמכם יותר מהרגיל, כזו שבה אתם נסחפים בלי לחשוב. מיום רביעי אתם משנים כיוון למשהו יעיל יותר.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.